.


Fiinta celesta OM,va salva pamantul.
Egoul va dispare,constiinta se va mari,va apare frumusetea prin faptul ca se va invata ce inseamna spiritualitatea.
Intuitia o sa va spuna ca trebuie sa dispara vanitatea,sentimentele isi vor face simtita
prezenta,pentru ca se va naste cu adevarat umanitatea.
Constiinta Christica va va arata cum arata realitatea.Se va exprima aspectul divin si
unitatea a tot ceea ce este.Realitatea pamantului va fi cu totul alta.
Constiinta de grup va schimba obiceiurile,scara vibrationala va fi cu totul alta.Haosul din lume si din om va dispare,se vor gasi solutii pozitive.
Mintea,cel mai mare sistem de operare va va ghida spre Eu-l vostru maret.
Indrazniti sa credeti ca puteti fi alcineva.
Aceste cuvinte sunt spuse de cineva care chiar crede in schimbarile marete ce trebuie sa vina.

Namaste!sâmbătă, 13 ianuarie 2018

Intotdeauna exista ceva nou de invatat si asimilatIn ultimii ani au fost atat de multe invataturi ,ca ar fi cam aiurea sa nu se fi lipit de voi nimic.Practic ni sa pus in fata cam tot ce trebuie sa stie un suflet,deci cred ca multi ati evoluat destul de mult.

Lectia principala este sa fiti buni si drepti,plini de iubire si compasiune,sa incercati sa descifrati tainele spiritualului,sa nu va mai lasati spalati pe creier de toata maculatura pamantului ,adica vechile scrieri,ca aceia au trait propria lor viata,au avut propriile lor crezuri.Incercati ca si voi sa aveti propriile crezuri,dar gandind,nu preluand de la altii.

Stiti bine ca sunt multe minciuni in aceasta lume,mare parte sunt sustinute ,pentru ca inca sunt la putere cei ce le sustin,aceste lucruri le dau lor puterea suprema asupra omenirii,asupra mintilor oamenilor care nestiind sa faca diferenta intre adevar si minciuna preiau de la ei ce ei aduc ca si idei.

Aici vorbim de religii,care au in ele ceva ce trebuie deslusit,adica scos tot rahatul de acolo ,si ramas ceea ce se crede a fi adevar,ca nu se va sti probabil niciodata daca este si acela un adevar,dar sa zicem ca totusi ceva idei adevarate au existat si in aceasta zona.

Sunt multe lucruri de invatat,asa ca incercati ca sa progresati,nicidecum sa stagnati,sau si mai rau sa nu va implicati in nimic.

Pe planeta este nevoie de o constiinta mare,deci ce faceti voi sa aveti aceasta constiinta mare? In fiecare zi este nevoie de multa munca cu voi,atentie mare de tot la tot ce faceti si ganditi,doar asa reusiti sa mentineti o constiinta marita.

Planeta probabil ca va aduce si mai multe stari proaste ale vremii ,deci si aici se vede ca nu este constiinta mare pe intreg mapamondul,asa ca aveti mare grija cu capul vostru,trebuie sa vibrati in frecvente mari permanent, ca pamanatul sa aiba si el aceiasi frecventa mare.Noi toti scadem vibratia planetei,nimeni alcineva nu poate sa schimbe ce se intampla pe planeta decat noi toti,deci mare grija .

 Afirmatie

Sunt atent la viata mea,imi ridic vibratia permanent,stiu ca o constiinta mica aduce vibratii mici,deci ma vor afecta si pe mine,sunt constient sa am o constiinta mare permanent.

Si asa si este

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu