.


Fiinta celesta OM,va salva pamantul.
Egoul va dispare,constiinta se va mari,va apare frumusetea prin faptul ca se va invata ce inseamna spiritualitatea.
Intuitia o sa va spuna ca trebuie sa dispara vanitatea,sentimentele isi vor face simtita
prezenta,pentru ca se va naste cu adevarat umanitatea.
Constiinta Christica va va arata cum arata realitatea.Se va exprima aspectul divin si
unitatea a tot ceea ce este.Realitatea pamantului va fi cu totul alta.
Constiinta de grup va schimba obiceiurile,scara vibrationala va fi cu totul alta.Haosul din lume si din om va dispare,se vor gasi solutii pozitive.
Mintea,cel mai mare sistem de operare va va ghida spre Eu-l vostru maret.
Indrazniti sa credeti ca puteti fi alcineva.
Aceste cuvinte sunt spuse de cineva care chiar crede in schimbarile marete ce trebuie sa vina.

Namaste!

Maria


luni, 12 februarie 2018

Educatie Cum credeti voi ca ar trebui sa se comporte un om?

Ar trebui sa fie foarte atent la modul cum gandeste,cum se comporta.Nu toti sunt atenti la ceea ce spun,sau ceea ce fac.

Sunt multi care sunt total needucati,si nici nu le pasa de asa ceva.Sunt de-a dreptul nesimtiti unii oameni la capitolul educatie,aceia fac parte din categorii de oameni care poate niciodata nu or sa invete sa se schimbe in ceva frumos,nici macar nu isi dau seama ce fel de oameni sunt.

Romania este plina de oameni fara cultura generala,si cu oameni care nu au invatat nimic in viata lor,de aceia este bine sa fiti foarte atenti cu voi,cum va comportati ca sigur nu vreti sa fiti printre cei ce nu au bun simt,sau invataturi cum sa fiti un om,nu un ceva nesimtit,si plin de vulgaritati ,cum sunt unii,si sa nu spuneti ca in Romania nu sunt tiganisme cat incape,sunt oameni ce nu au nici cea mai mica intentie sa fie frumosi,sunt de-a dreptul vulgari la toate categoriile.Mai sunt si cei ce nu au cap sa fie frumosi,nu isi dau seama de nimic,merg prin viata asa cum ia invatat societatea,nimic mai mult.

Nu incercati sa mergeti pe drumuri laturalnice,intr-o zi o sa cadeti in prapastia prostiei,de acolo nu va scoate decat propriul cap,nimeni alcineva.

 

Namaste!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu